Nalagam...

#mynannypovezuje

Da bi pomagali staršem, ki morajo biti kljub omejevanju druženja prisotni na delovnem mestu, smo se odločili, da za iskanje varstva otrok pomagamo tudi z brezplačno, BETA verzijo družbeno odgovorne aplikacije MyNanny in s tem razbremenimo potrebo po zagotavljanju varstva s strani najbolj ogrožene skupine, dedkov in babic. V duhu medgeneracijske solidarnosti vabimo zdrave posameznike, ki imajo izkušnje pri delu z otroki, k vpisu v aplikacijo. Prosimo, da v trenutni situaciji ponudniki varstva upoštevajo, da prihaja potreba po varstvu z vseh družbenih slojev in temu prilagodijo svoje pogoje. Vabimo tudi vse, ki bi bili delo pripravljeni opravljati brezplačno. MyNanny deluje kot aplikacija za povezovanje staršev in varušk in je tako za varuške kot za starše brezplačna, vse pogoje sodelovanja s ponudnikom varstva pa boste dorekli direktno z njim. Aplikacija se dnevno osvežuje, zato vas vabimo, da redno spremljate posodobitve. #mynannypovezuje

Spoznajte MyNanny - za varuške

Starši so nam svetovali

Aplikacija MyNanny je nastala v sodelovanju s starši. Raziskava sodobnega načina življenja je pokazala velik interes po združevanju tovrstnih vsebin na enem mestu, v eni aplikaciji, na vsaki mobilni napravi. Ne glede na to ali potrebujete varstvo ali pa iščete zgolj ideje, kako z malčkom kakovostno preživeti prosti čas. 

Odlikuje vas zanesljivost

Že v nekaj minutah po oddanem povpraševanju staršev, se lahko dogovorite za varstvo. 

Potreba po varstvu

Ne glede na to iz katerega dela Slovenije prihajate, je potreba po varstvu enako velika. S svojimi izkušnjami lahko pomagate staršem. 

Vse na enem mestu

V sodobnem načinu življenja, ko je tržišče zasičeno z vsemi informacijami, vam aplikacija MyNanny ponuja vse na enem mestu. Registrirajte se in se povežite s starši. 

Enostavnost aplikacije MyNanny

Kako uporabna je aplikacija boste spoznali takoj po namestitvi na vašo mobilno napravo. V samo nekaj enostavnih korakih, boste družbeno odgovorno aplikacijo lahko uporabljali v polni meri. 

1

Prenesi aplikacijo in uredi svoj profil

Prenesite aplikacijo MyNanny in uredite svoj profil. 

2

Sledite povpraševanju po varstvu

Sledite objavljenemu povpraševanju in objavite svojo razpoložljivost. Preverite ali izpolnjujete razpisane pogoje.

3

Počakajte na odgovor

Potrditev staršev pomeni, da ste izbrani kot varuška. Odlično opravite svoje delo in dajte staršem vedeti, da ste jim na voljo. 

Zakaj izbrati MyNanny

Aplikacija Mynanny je družbeno odgovorna aplikacija, ki povezuje starše in varuške iz istega kraja, hkrati pa postaja rastoči ekosistem v katerem bodo vsi zainteresirani našli pravo bogastvo vsebin in uporabnih dodatkov.

Ostani obveščen

Prejmi eksluzivne nasvete in novice izkušenih varušk neposredno na vaš elektronski naslov

Blog

Vas zanima dnevnik utrujene mamice? Ali bi si radi ogledali sveže recepte? Ste se kdaj vprašali kako se drugi starši spopadajo s hitrim tempom življenja? Ne spreglejte zanimivih vsebin na našem blogu. 

Kontaktirajte nas

V primeru, da na spletnem mestu niste našli želene informacije,  pokličite naš MYNANNY info center.

  • 040 301 730

  • info@mynanny.si

  • MyNanny d.o.o.
    Šmartinska cesta 152
    1000 Ljubljana