Nalagam...

#mynannypovezuje

Z namenom pomoči staršem, ki morajo biti kljub omejevanju druženja vseeno prisotni na delovnem mestu, smo se odločili, da vam pomagamo pri iskanju varstva tudi z brezplačno, BETA verzijo, družbeno odgovorne aplikacije MyNanny in s tem razbremenimo potrebo po zagotavljanju varstva s strani najbolj ogrožene skupine, dedkov in babic. Upamo, da boste v aplikaciji našli primerno varuško, ki vam bo pomagala prebroditi trenutno nastalo situacijo. MyNanny deluje kot aplikacija za povezovanje staršev in varušk in je tako za varuške kot za starše brezplačna, vse pogoje sodelovanja s ponudnikom varstva, pa boste dorekli direktno z njim. Aplikacija se dnevno osvežuje zato vas vabimo, da redno spremljate posodobitve. #mynannypovezuje

Spoznajte MyNanny - za starše

Narejena za starše

Aplikacija MyNanny je nastala v sodelovanju s starši. Raziskava sodobnega načina življenja je pokazala velik interes po združevanju tovrstnih vsebin na enem mestu, v eni aplikaciji, na vsaki mobilni napravi. Ne glede na to ali potrebujete varstvo ali pa iščete zgolj ideje, kako z malčkom kakovostno preživeti prosti čas. 

Zabavajmo se doma

Aplikacija MyNanny na enem mestu ponuja dostop do bogatih vsebin, s katerimi bosta z malčkom kakovostno preživljala prosti čas. 

MyNanny povezuje

Pomagajmo si. Aplikacija MyNanny povezuje starše in varuške. #mynannypovezuje

Vse kar potrebujete na enem mestu

Ste se znašli v situaciji, ko je nujno potrebno varstvo? Družbeno odgovorna aplikacija MyNanny pomaga staršem najti ustrezno rešitev. 

Enostavnost aplikacije MyNanny

MyNanny je namenjena pomoči staršem ob iskanju varstva, skriva pa tudi bogate vsebine za otroke in starše. 

1

Prenesi aplikacijo

Z enostavno klikom aplikacijo prenesete na telefon, uredite uporabniški profil in že lahko pričnete z uporabo. 

2

Poišči varuško

V aplikaciji MyNanny izberite med ponudniki varstva v vašem območju ali objavite povpraševanje. 

3

Dogovori se za varstvo

Z enostavno uporabo se prek aplikacije dogovori za varstvo. 

Zakaj izbrati MyNanny

Aplikacija MyNanny je družbeno odgovorna aplikacija, ki povezuje starše in varuške iz istega kraja, hkrati pa postaja rastoči ekosistem v katerem bodo vsi zainteresirani našli pravo bogastvo vsebin in uporabnih dodatkov.

Ostani obveščen

Prejmi eksluzivne nasvete in novice izkušenih varušk neposredno na vaš elektronski naslov

Blog

Vas zanima dnevnik utrujene mamice? Ali bi si radi ogledali sveže recepte? Ste se kdaj vprašali kako se drugi starši spopadajo s hitrim tempom življenja? Ne spreglejte zanimivih vsebin na našem blogu. 

Kontaktirajte nas

V primeru, da na spletnem mestu niste našli želene informacije, nas pokličite ali nam pišite.

  • 040 301 730

  • info@mynanny.si

  • MyNanny d.o.o.
    Šmartinska cesta 152
    1000 Ljubljana